FIETS MEE EN DONEER AAN HET CATHARINA ONDERZOEKSFONDS!

Kom in actie

De Stichting Catharina Onderzoeksfonds zal in de toekomst acties en evenementen gaan organiseren met als doel geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek. Via een speciale actiepagina kunt u zich dan inschrijven en laten sponsoren. Denk aan een fietstocht, een spinmarathon of wandeltocht voor het Catharina Onderzoeksfonds. Over de te starten activiteiten brengen wij u terzijnertijd op de hoogte.

Wanneer  u zelf een wilt actie starten, dan helpen wij u heel graag. Laat het ons weten.

 

Op 1 juli as. kunt u zich inschrijven voor Tour de Brabant, een wielertocht van 75 of 150 km door het mooie Brabantse land. Schrijf in via deze link  en u doneert 20 euro aan het Catharina Onderzoeksfonds. Natuurlijk kunt u zich ook laten sponsoren door vrienden en familie door uw deelname te delen via social media. Samen fietsen, samen de toekomst mogelijk maken!

2018-05-08T10:26:42+02:00